KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Gazipaşa İlkokulu

Gazipaşa İlkokulu

Köprübaşı Mah. Gariplik Cad. No 28
Vizyon
Öğrencilerimizi günümüz şartlarına göre değil, değişen dünya şartlarına ve çağın gereklerine uygun, uzun vadeli hedeflere göre, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açık, öğrenmeyi hedef edinen, milli ve manevi değerleri koruyan, çağdaş, bilgili ve inançlı bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Gazipaşa İlkokulu olarak misyonumuz; yurdumuz ve dünyamızdaki gelişmelerden yararlanarak, insanî değerleri yüceltmeye çalışan, yaptığı işin bilim ve sanat değeri taşıdığının farkında olan bir ekiple; öğretim modeli oluşturarak, doğuştan sahip olduğu potansiyelini en yüksek düzeyde kullanabilen, tutum ve davranışları bakımından erdemli, bilgili, şefkatli, başarılı, kültürlü, görgülü, bilinçli ve "kendisi" olarak ortaya çıkabilen bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :normal
08.50-13.40