KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Gazipaşa İlkokulu

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabülü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü okulumuzda yapılan törenle kutlandı.

Tüm sınıflarımızın katılımıyla gerçekleşen İstiklal Marşı'nı güzel okuma video klibinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Millî Muharip Uçağımız "KAAN"

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı koordinasyonunda Türk Havacılık Uzay Sanayii tarafından yürütülen, Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden olan ve geçtiğimiz günlerde başarıyla ilk uçuşunu yapan KAAN'ın video bağlantısı aşağıdadır.

Bu bağlamda; "Millî Muharip Uçağımız KAAN" başlığıyla TUSAŞ tarafından hazırlanan video  http://meb.ai/ALWclo bağlantıdan izlenilebilir.

Şbt

Gazipaşa İlkokulu’nda İnsanizi Derneğinin destekleri ile gerçekleştirilen Çocuk Şenliği tüm öğrenci ve velilerinin katılımı ile büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Etkinlikte Karagöz ve Hacivat Etkiliği, müzik eşliğinde oyunlar, boyama etkilikleri ve hediye dağıtımı ve okul bahçe duvarlarının resmedilmesi gibi birçok etkinlikler gerçekleştirilerek 6 Şubat Depremini yaşamış ilçemizdeki öğrencilerimizi depremin olumsuz etkilerden az da uzaklaştırarak mutluluklarına vesile olmuştur. Etkinlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih ÇETİN, Şube Müdürü Yahya ACER ve Okul Müdürü Volkan KÜSMÜŞ'ün katılımcılara plaket taktimi ile sonlandırılmıştır. Etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim.

Şbt

Saygıdeğer Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Cemil SARICI ve Bolu Milli Eğitim ailesine okulumuza yapmış oldukları ziyaretten dolayı canı gönülden teşekkür eder şükranlarımızı sunarız. Kilometrelerce uzaktan büyük özveri ile meşakkatli bir yolculuğu yalnızca bir çocuğun tebessümüne mazhar olmak adına yapmış olmaları kelimelerle ifade edilemeyecek manadadır. Bizlere yalnız olmadığımızı, her an ulaşılabilir bir mesafede olduklarını gösterdikleri için okulumuz, öğrencilerimiz adına ayrıca teşekkür ederiz. Bu gün bir kez daha şunu gördük ki yalnız olmadığımız için tüm zorlukların üstesinden gelebiliriz inşallah. Bolu Eğitim Ailesine saygılarımızı sunarız. Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf KAHRAMAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fatih ÇETİN ve şube müdürlerimizede ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz. Bolu ile Elbistan arasında kurulan kardeşlik köprüsünde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Tüm sınıflarımızda Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm bilinci gelişmesi için eğitimler düzenlendi.

Şbt

Sıfır atık ve geri dönüşümle ilgili velilerimize bilgilendirme semineri düzenlendi.

DÖNEM SONU ETKİNLİK PROGRAMI

1. VATAN SEVGİSİ TEMALI RESİM YARIŞMASI
  2. BİLGİ YARIŞMASI
  3. HİTABET OYUNLARI
  4. ŞEHİTLERİMİZİN MEZAR ZİYARETİ

Ara

Her ay için ayrı ayrı oluşturulan kitap okuma formları sınıf öğretmenlrerimiz aracılığıyla öğrencilerimize dağıtılarak her gün kontrolleri sağlanarak ve öğrenci velilerinin de bilgilendirilmesi sonucunda kitap okumanın eğlenceli hale getirilip sürekliliğinin sağlanması adına bu çalışma başlatılmıştır. Ay sonunda öğretmen tarafından toplanan formlarda düzenli olarak kitap okumasını sağlayan öğrencilerimiz okulumuz bünyesinde başarı madalyası ile ödüllendirilerek dolaylı yönden de diğer öğrencilerin motivasyonunun sağlanması hedeflenmektedir.

Ara

KONU: Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan “Dilimizin Zenginlikleri”

projesi kapsamında yapılan etkinlikler neticesinde, Günümüzde teknolojik gelişmelerin sonucunda kullanımı

azalmış olan sözlüklerin, gençlerin ilgisini çekebilecek bir tasarımda, yaratıcı ve ilgi çekici olarak

hazırlanması amaçlanmaktadır. Sözlük tematik olarak hazırlanacaktır, belirlenen bir konu (eğitim, spor,

tarih, mizah, sosyal bilimler sözlüğü) üzerine sözlük oluşturulacaktır.

Ara

İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Fatih ÇETİN ve Şube Müdürlerimiz, Okul Müdürümüz Volkan KÜSMÜŞ'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Fatih ÇETİN satranç kursundaki öğrencilerimizi ziyaret etti.

Ara

"Geleceğe Kendi Adınla Bir Fidan Bırak" sloganıyla öğrencilerimizin kendi isimlerini verdiği fidanlarımız okulumuz bahçesine dikildi.

Ara

Geleceğimizin mimarları öğretmenlerimizin öğretmenler günü okulda yapılan törenle kutlandı. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günününü kutluyoruz.

Kas

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından tüm sınıflarımıza ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.